Blijf gezond...Voorkomen is beter dan genezen..!

Terahertz frequentie

Het terahertz-bereik verwijst naar elektromagnetische golven met frequenties tussen 100 GHz en 10 THz, of golflengten tussen 3 mm en 30 m. Licht tussen radiogolven en infrarood heeft enkele unieke eigenschappen.
Terahertz kan kunststoffen en textiel, papier en karton “binnenkijken”. Veel biomoleculen, eiwitten, explosieven of verdovende middelen hebben ook karakteristieke absorptielijnen, zogenaamde spectrale “vingerafdrukken”, met frequenties tussen 0,1 en 5 THz. De twee belangrijkste voordelen van terahertz-straling zijn dus enerzijds de penetratie van conventioneel ondoorzichtige materialen en anderzijds een hoge chemische selectiviteit.
In tegenstelling tot röntgenstralen hebben terahertz-golven geen ioniserende effecten en zijn ze biologisch onschadelijk.
Het iTeracare apparaat gebruikt gerichte terahertz frequenties die tot 20 – 30 cm in het lichaam kunnen binnendringen zonder enig ongemak of irritatie te veroorzaken. Iedere cel in ons lichaam trilt op een bepaalde frequentie welke in Hertz wordt uitgedrukt. Terahertz resoneert in het lichaam op dezelfde frequentie als gezonde, menselijke cellen… dit komt overeen met miljarden trillingen per seconde.
De elektromagnetische golven uit het terahertz gebied worden tegenwoordig gebruikt in de geneeskunde als een biofysische factor om allerlei soorten aandoeningen en afwijkingen terug te corrigeren.